Justificant de pagament

Informació

  • Mitjançant la introducció d’alguna de les dades que se sol·liciten (referència, localitzador o matrícula), podeu obtenir un justificant nou d’haver fet el pagament de les autoliquidacions o de les liquidacions objecte d’abonament presencial o telemàtic al Consell de Mallorca o a la resta d’entitats que componen l’administració institucional.

Mètodes d'obtenció del justificant de pagament

  • Referència
  • Localitzador
  • Matrícula
Per a aquest mètode de recuperació del justificant de pagament necessitau una referència que trobareu al document que es genera quan desau o finalitzau el model web.

Introduïu la referència del model *
Per a aquest mètode de recuperació del justificant de pagament es necessiten el NIF del subjecte, la data de pagament i l'import i el localitzador del model, que es troba a la capçalera a la zona dreta del document amb les dades de la taxa.
Per a aquest mètode de recuperació del justificant de pagament es necessiten el NIF del subjecte, la data de pagament, l'import i la matrícula del vehicle.

Empram galetes pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continua amb la navegació, entendrem que accepta el seu ús